Articole Recente

Jantele zgâriate din aliaj mai pot arăta ca noi?

Recondiționare jante aliaj zgâriate

Aspectul estetic al mașinii este un fel de carte de vizită a șoferului. Oricât de mult ne-am strădui să adoptăm un mod mai practic de a vedea lucrurile, fiecare zgârietură a mașinii ne provoacă un mare disconfort psihologic. Astfel, majoritatea șoferilor nu vor să circule cu automobilul dacă acesta nu arată bine, în același timp mulți preferă să riște să rezolve unele probleme în condiții casnice, în loc să apeleze la un specialist de la un service auto.

Citește mai mult »

Recondiționarea jantelor cu ajutorul tehnologiei Diamond Cut

Recondiționarea jantelor cu Diamond Cut

Se vorbește din ce în ce mai mult despre recondiționarea jantelor prin tehnologia Diamond Cut. Jantele recondiționate prin această metodă ies în evidență imediat prin aspectul metalic și strălucitor pe care de cele mai multe ori nu îl regăsești nici măcar la o jantă nouă. Există anumite etape prin care trece o jantă în acest proces Diamond Cut, însă este important de precizat că mai întâi de toate, ele trebuie să treacă printr-o verificare minuțioasă și printr-un proces de îndreptare jante aluminiu, dacă prezintă deformări.

Citește mai mult »

Sudura jantelor – când este recomandată?

Reparații jante auto

Din ce în ce mai mulți șoferi ajung să opteze pentru servicii de reparații jante auto pentru a le reda aspectul de altădată. Acest lucru este de înțeles dacă stăm să ne gândim la investiția pe care trebuie să o faci cu un set de jante noi. Serviciile de reparații sunt în această situație mult mai ieftine, dar și mai practice. Țara noastră încă nu se poate lăuda cu drumuri foarte bune și, de cele mai multe ori, jantele și anvelopele au de suferit.

Citește mai mult »
Call Now Button
Trimite mesaj
Bună ziua! Cu ce informații te putem ajuta?