Articole Recente

Cât este de important procesul de echilibrare roți?

Echilibrare roți Brașov

Este important să verifici echilibrarea roților periodic. Unii producători recomandă ca această verificare să aibă loc o dată la 15.000 km sau o dată pe an (dacă mașina nu a fost implicată în niciun incident) sau de fiecare dată când montezi anvelope noi (în această situație este recomandată și o geometrie).

Citește mai mult »

Ce presupune procesul de recondiționare jante din aliaj?

Recondiționare jante din aliaj

Sunt mai multe motive pentru care ar trebui să apelezi la serviciile de recondiționare jante aliaj, cel mai important este cel legat de costuri. Nu mai este un secret faptul că jantele din aliaj sunt mult mai costisitoare decât cele de tablă, iar înlocuirea lor doar pentru că sunt deformate sau zgâriate te-ar costa o avere. Acum poți readuce jantele la aspectul lor inițial fără să fii nevoit să depășești bugetul. Recondiționarea jantelor nu ține doar de aspectul estetic, ci și de funcționalitate, performanță și siguranță.

Citește mai mult »

Recondiționarea jantelor – acasă sau la service roți?

Recondiționare jante la service roți

Dacă jantele tale sunt îndoite, zgâriate sau decolorate, înainte de a lua decizia de a cumpăra unele noi, ar fi bine să te gândești și la recondiționarea lor. Există soluții pentru a face jantele să arate ca noi, iar pentru asta e de ajuns să treci pragul unui service roți. Unii șoferi se încumetă să facă această operațiune și acasă, însă nu întotdeauna rezultatele sunt la fel de eficiente precum cele de la un service auto specializat în acest domeniu.

Citește mai mult »
Call Now Button
Trimite mesaj
Bună ziua! Cu ce informații te putem ajuta?