Articole Recente

5 curiozități pe care nu le-ai auzit despre jante

Îndreptat jante auto Brașov

De-a lungul trecerii ireversibile a timpului, tehnologia roților a suferit o evoluție continuă. Domeniul de expertiză a specialiștilor de îndreptat jante auto Brașov este întărit nu doar de urmărirea continuă a inovațiilor tehnologice care apar în lumea auto, ci și de raportarea la cunoștințele noastre a istoricului jantelor.

Citește mai mult »

Jantele zgâriate din aliaj mai pot arăta ca noi?

Recondiționare jante aliaj zgâriate

Aspectul estetic al mașinii este un fel de carte de vizită a șoferului. Oricât de mult ne-am strădui să adoptăm un mod mai practic de a vedea lucrurile, fiecare zgârietură a mașinii ne provoacă un mare disconfort psihologic. Astfel, majoritatea șoferilor nu vor să circule cu automobilul dacă acesta nu arată bine, în același timp mulți preferă să riște să rezolve unele probleme în condiții casnice, în loc să apeleze la un specialist de la un service auto.

Citește mai mult »

Recondiționarea jantelor cu ajutorul tehnologiei Diamond Cut

Recondiționarea jantelor cu Diamond Cut

Se vorbește din ce în ce mai mult despre recondiționarea jantelor prin tehnologia Diamond Cut. Jantele recondiționate prin această metodă ies în evidență imediat prin aspectul metalic și strălucitor pe care de cele mai multe ori nu îl regăsești nici măcar la o jantă nouă. Există anumite etape prin care trece o jantă în acest proces Diamond Cut, însă este important de precizat că mai întâi de toate, ele trebuie să treacă printr-o verificare minuțioasă și printr-un proces de îndreptare jante aluminiu, dacă prezintă deformări.

Citește mai mult »
Trimite mesaj
Bună ziua! Cu ce informații te putem ajuta?
Call Now Button