Aspect uimitor pentru jantele tale cu tehnologia Diamond Cut

DIAMOND CUT

Noi știm că ții la jantele tale. Și știm că le-ai oferi o viață mai îndelungată dacă ai putea. Ei bine, acest lucru este posibil fără dar și poate. Dacă până acum numărul posibil pentru recondiționarea jantelor era 1, odată cu apariția tehnologiilor avansate, numărul a crescut la 2 sau 3 operațiuni.

În cazul în care nu te-ai întâlnit până acum cu specialiștii jantelor de la AutoChelu, e timpul să o faci. Serviciul nostru de recondiționare prin metoda Diamond Cut ne oferă posibilitatea de a trata jantele ce prezintă defecte, perfecționându-le pe un echipament de strunjire CNC special, care oferă rezultate peste așteptări.

Procesul uimitor de recondiționare Diamond Cut

În prima fază, procesul implică curățarea jantelor pentru asigurarea îndepărtării oricăror particule de murdărie, permițând tehnicienilor să analizeze mai bine starea roții și să afle toate detaliile ce urmează a fi recondiționate.

Odată ce roata din aliaj este curată, va fi acoperită cu un strat de pulbere astfel încât strungul să poată tăia cu precizie zonele marcate și să lase un finisaj strălucitor.

Tehnologia Diamond Cut oferă cea mai bună finisare pentru jantele din aliaj, fiind mai permisivă față de alte metode de recondiționare. Tăierea este foarte precisă, eliminând doar ceea ce este necesar. Ultima operațiune constă în protejarea roții din aliaj de către un strat de lac, pentru asigurarea durabilității finisajului și aspectului deosebit.

Finisaje la înălțime

Fiind un utilaj complex, strungul CNC dotat cu tehnologia Diamond cut poate crea modele de finisaje diverse, pe jante din ce în ce mai complexe. Orice model realizat, combinat cu inserții vopsite ale unei jante personalizate, va crea un aspect unic pentru propria mașină. Suntem aici să te consiliem și îți prezentăm toate opțiunile disponibile.

Dacă jantele tale au suferit modificări tip îndoire, zgâriere, decolorare, fisuri, iar starea lor generală nu este extrem de degradată, îți putem rezolva problema. Credem că finisajul Diamond Cut este serviciul pe care îl merită orice janta din aliaj.

AutoChelu asigură execuție fără cusur și garanția oricărei lucrări. Chiar dacă ai jante foarte deteriorate, îți recomandăm să le mai acorzi o șansă. Specialiștii noștri le vor putea oferi strălucirea de altădată utilizând tehnologia avansată Diamond cut.

👇 Te interesează serviciul Diamond Cut în Brașov? Poți solicita o ofertă de preț apăsând pe butonul de mai jos! 👇

Vezi și

Un service roți complet pentru mașina ta

În spatele oricărei mașini de succes, pe lângă proprietarul său grijuliu, stă o echipă de profesioniști, în permanență pregătiți să facă față provocărilor diverse din industria auto. Ei sunt cei care dețin ghidul unei bune funcționări a camaradului de nădejde în parcurgerea kilometrilor, respectiv automobilul.

Call Now Button
Trimite mesaj
Bună ziua! Cu ce informații te putem ajuta?