Caravana Jantelor Vine În Orașul Tău!

CARAVANA JANTELOR

De multe ori se întâmplă să zgâriem jantele, să le lovim de bordură, să fie deteriorate și să ne întrebăm cum le putem îndrepta. Chiar dacă pare o operațiune simplă, recondiționarea jantelor nu e este deloc la îndemână conducătorilor auto, iar deseori nu găsești în apropiere nici un service care îți poate recondiționa și cosmetiza în condiții bune jantele mașinii tale.

Dacă nu ești într-un oraș mare sau nu vrei să le expediezi prin curier, atunci trebuie să te deplasezi cu ele undeva la un service… Sau poate nu?

O veste bună, Caravana Jantelor vine în orașul tău! Nu mai trebuie să pierzi timp să umbli în căutarea unui service auto, profesioniștii vin la tine. Necesitatea acestui serviciu de preluare și recondiționate jante a inspirat echipa AutoChelu să ofere clienților un serviciu unic.

Ce este Caravana Jantelor?

O echipa mobilă preia jantele uzate și îndoite direct din locul în care îți ții autovehiculul, ți le recondiționează și le primești înapoi strălucitoare, îndreptate, reparate și perfect de utilizat. Acest serviciu de preluare a jantelor are ca scop să îți economisească timp prețios dar și bani.

Nu trebuie sa pleci cu jantele în căutarea unui service, e suficient să urmărești pe www.autochelu.ro când vine Caravana Jantelor în orașul tău.

AutoChelu colectează jantele, ți le recondiționează și ți le înapoiază așa cum ți le dorești. Îți poți programa data la care vrei să fie preluate jantele, știi când le primești înapoi și ai garanția unui serviciu prompt, corect și profesionist.

AutoChelu se mândrește cu o experiență vastă în domeniul recondiționării jantelor, iar dacă apelezi la noi ești sigur că sunt pe mâini bune.

Caravana Jantelor

Recomandări pentru recondiționarea jantelor

Pentru recondiționări jante AutoChelu utilizează o tehnologie de ultima generație : Diamond Cutting. Această modalitate revoluționară ne ajută să recondiționăm orice tip de jante simplu și rapid. Vechile zgârieturi profunde sunt îndepărtate, vopseaua și resturile rămase pe jante sunt curățate și apoi șlefuite, în așa fel încât să fie pregătite de sablare și vopsire în câmp electrostatic.

Indiferent ce jante ai, le vei primi înapoi reparate, curate și strălucitoare. În momentul în care comanzi telefonic recondiționarea jantelor, vei fi întrebat despre câteva detalii tehnice legate de jante, pentru că ne place să știm că le recondiționăm conform cerințelor tale, iar oferta va fi personalizată. Costurile se stabilesc în momentul confirmării comenzii, iar tu nu ai nimic de făcut decât să aștepți în ziua și la ora stabilită ridicarea jantelor.

Serviciul oferit de Caravana Jantelor îți economisește timp și bani, îți oferă calitate ireproșabilă și te vei mândri cu strălucirea și frumusețea jantelor mașinii tale. Nu ezită să ne întrebi când ajungem în orașul tău și să îți programezi recondiționarea profesionistă a jantelor!

👇 Vreau în caravana jantelor! 👇

Vezi și

Recondiționare jante din aliaj

Ce presupune procesul de recondiționare jante din aliaj?

Sunt mai multe motive pentru care ar trebui să apelezi la serviciile de recondiționare jante aliaj, cel mai important este cel legat de costuri. Nu mai este un secret faptul că jantele din aliaj sunt mult mai costisitoare decât cele de tablă, iar înlocuirea lor doar pentru că sunt deformate sau zgâriate te-ar costa o avere. Acum poți readuce jantele la aspectul lor inițial fără să fii nevoit să depășești bugetul. Recondiționarea jantelor nu ține doar de aspectul estetic, ci și de funcționalitate, performanță și siguranță.

Call Now Button
Trimite mesaj
Bună ziua! Cu ce informații te putem ajuta?