Întreținere Și Recondiționare Jante De Aliaj

Recondiționare jante aliaj

Fiecare conducător auto își tratează autovehiculul pe care îl șofează cu mare atenție și are grijă ca acesta să se prezinte mereu în cele mai bune condiții. Indiferent despre ce piese sau componente ale mașinii vorbim, apare uzura în exploatare, iar acest aspect trebuie corectat pentru menținerea autovehiculul la cei mai buni parametri.

Aflați la volanul autovehiculului, atenția trebuie sporită într-un trafic tot mai aglomerat, dar mai ales atunci când facem o parcare; este necesar să nu apropiem jantele de suprafețele dure, precum bordurile, asta pentru a putea evita o eventuală îndoirea, zgăriere ori deterioare. Cu toate acestea, mici stricăciuni ale jantelor vor apărea, iar în această privință e recomandabil să ne adresăm specialiștilor în repararea și recondiționarea acestora.

Jantele bine întreținute

Jantele bine întreținute își prelungesc perioada de utilizare pentru a vă bucura cât mai mult de parametrii optimi. Pentru a întreține jantele de aliaj în condiții cât mai potrivite, există pe piață mai multe soluții pe care le putem achiziționa de la service-urile de specialitate. Vă prezentam trei tipuri de soluții pe care le putem utiliza la procesul de întreținere al jantelor de aliaj:

soluția pentru curățare – se folosește cu ajutorul unei perii speciale sau a unei lavete dintr-un material de calitate și are rolul, după cum îi spune și denumirea, de a curăța janta de eventuale pete sau depuneri de murdărie.
soluția pentru lustruit – este recomandată pentru a păstra strălucirea aliajului pentru fiecare jantă în parte.
soluția pentru protecție – are rolul de a proteja janta de depunerile de praf datorită nano-particulelor din componența sa.

Bugetul alocat

Important de precizat este și faptul că aceste soluții pot fi destul de costisitoare, în funcție de marca acestora și de magazinul de unde le putem achiziționa, așa că trebuie să fiți atenți și la bugetul alocat pentru acest proces de întreținere. În cazul în care nu dispuneți de banii necesari pentru a vă cumpăra aceste soluții sau pur și simplu nu vi se pare o idee bună o astfel de cheltuială, noi vă recomandăm să folosiți apă cu săpun, un mod mai economic, dar destul de eficient, dacă este făcut la timp.

Cu siguranță că există printre noi și șoferi mai pretențioși care poate vor la un moment dat să dea o altă culoare jantelor mașinii lor, așa că pentru vopsirea acestora, se recomandă să mergeți la un service de specialitate care poate face o treabă de calitate și care, cu siguranță, va aplica la final și ceara specială care oferă protecție vopselei. Un astfel de loc este service auto Brașov – AutoChelu unde specialiștii vor adapta operațiunile de întreținere și recondiționare jante aliaj și nu numai – adaptate fiecărei probleme în parte.

Recondiționare jante aliaj – servicii premium în Brașov

Dacă ajungem să ducem jantele de aliaj la reparat, fie că vorbim de servicii de sablare, de sudură, de echilibrare dinamică, de îndreptare sau de vopsire, trebuie să ne asigurăm că se folosesc instrumente de calitate optimă. În felul acesta se asigură o perioadă îndelungată de folosire a acestora. În plus, un alt aspect important de precizat este faptul că, atunci când vine timpul să le schimbăm, pentru a nu se deteriora pe perioada cât nu le mai folosim, este indicat să fie păstrate atât în locuri ferite de umezeală, cât și de temperaturi scăzute.

Toate detaliile despre întreg procesul de recondiționare jante le găsești pe www.autochelu.ro. Pentru sfaturi profesionale și servicii premium, mergi în sediul AutoChelu în Brașov pe Str. Ecologiștilor, nr. 10, sună la +40 (761) 677 707, sau trimite un e-mail pe adresa service@autochelu.ro.

Vezi și

Reparații jante auto

Sudura jantelor – când este recomandată?

Din ce în ce mai mulți șoferi ajung să opteze pentru servicii de reparații jante auto pentru a le reda aspectul de altădată. Acest lucru este de înțeles dacă stăm să ne gândim la investiția pe care trebuie să o faci cu un set de jante noi. Serviciile de reparații sunt în această situație mult mai ieftine, dar și mai practice. Țara noastră încă nu se poate lăuda cu drumuri foarte bune și, de cele mai multe ori, jantele și anvelopele au de suferit.

Call Now Button
Trimite mesaj
Bună ziua! Cu ce informații te putem ajuta?