Poartă Jantele Curățate!

Sablare Jante

Dacă jantele mașinii tale prezintă urme de deteriorare și nu ești pregătit din punct de vedere financiar să investești în înlocuirea acestora cu unele noi, atunci acest articol este pentru tine. Află care este metoda mai puțin costisitoare pentru ca jantele vehiculului să arate ca noi fără să faci rabat la calitate… ci doar la timp și bani.

Procesul de sablare jante

Procesul de sablare jante este un sistem ultra-rapid pentru pregătirea jantelor înainte de vopsire, o operațiune care a devenit foarte frecvent întâlnită și recomandată chiar de profesioniștii în domeniul auto. Pentru că este o muncă migăloasă care presupune multă atenție, sablarea jantelor nu se poate face manual deoarece ar dura foarte mult timp, iar rezultatele nu ar fi pe măsura așteptărilor. În service auto Brașov – AutoChelu, sablarea jantelor se realizează printr-o metodă clasică, mai sănătoasă și nu prin metode chimice dăunătoare omului și mediului înconjurător. Se folosesc echipamente ultra moderne și astfel jantele mașinii tale sunt corect finisate și optim curățate.

Atunci când vine vorba despre sablare jante, tehnicienii AutoChelu dispun de toate echipamentele momentului și folosesc metode inovative, prietenoase cu mediul pentru realizarea unei lucrări la standarde calitative înalte.

Ce înseamnă ,,sablare jante”?

„Sablarea” este un termen care provine din franțuzescul „sabler”, verb care înseamnă a curăța, a netezi sau a face să devină mată suprafața pieselor metalice cu ajutorul unui jet de nisip împroșcat cu aer comprimat.

În ceea ce privește „sablare jante”, expresia se referă la o metodă de pregătire a jantelor pentru procesul de vopsire care folosește nisipul ca element principal. Procedeul se pretează pentru jantele din aliaj sau orice alte metale. Astfel, alături de alte procese tehnologice, sablarea contribuie ca jantele vehiculului să fie recondiționate până la forma inițială prin îndepărtarea zgârieturilor fine, petelor, ruginei sau altor depuneri.

Beneficiile sablării

Partea benefică a folosirii sablării cu nisip este accesibilitatea și costul mult mai redus al acestui material abraziv. Asta înseamnă că jantele mașinii tale pot părea noi după intervenția profesională a vopsitorilor din service-ul AutoChelu. În felul acesta, nisipul devine alegerea principală atunci când se vorbește despre operațiunea de sablare jante.

Sablarea funcționează precum un pulverizator. Particulele de material abraziv sunt „suflate” prin intermediul aerului comprimat pulverizat cu putere, cu o viteză foarte mare pe metalul din care sunt construite jantele.

Sablare Jante

Alegerea potrivită

Aceast proces tehnologic se realizează, de obicei, înainte de vopsirea propriu-zisă. Cu ajutorul acesteia, suprafața jantelor este netezită și finisată, fiind pregătită pentru vopsirea în câmp electrostatic.

Dacă vrei să faci alegerea potrivită și să recondiționezi jantele la meșterii jantelor în Brașov, loc în care se pune accentul pe evitarea poluării, dar, totodată, și pe rezultate de excepție, mergi la AutoChelu și află toate informațiile. Pentru detalii suplimentare, intră pe www.autochelu.ro, sună la +40 (761) 677 707  sau direct la sediul lor pe Str. Ecologiștilor nr. 10.

Vezi și

Recondiționare jante din aliaj

Ce presupune procesul de recondiționare jante din aliaj?

Sunt mai multe motive pentru care ar trebui să apelezi la serviciile de recondiționare jante aliaj, cel mai important este cel legat de costuri. Nu mai este un secret faptul că jantele din aliaj sunt mult mai costisitoare decât cele de tablă, iar înlocuirea lor doar pentru că sunt deformate sau zgâriate te-ar costa o avere. Acum poți readuce jantele la aspectul lor inițial fără să fii nevoit să depășești bugetul. Recondiționarea jantelor nu ține doar de aspectul estetic, ci și de funcționalitate, performanță și siguranță.

Call Now Button
Trimite mesaj
Bună ziua! Cu ce informații te putem ajuta?