Recondiționarea Si Roluirea Jantelor

Recondiționare jante Brașov

Recondiționare Jante BRAȘOV

În domeniul pieselor auto, „recondiționarea” este actul de a lua o parte folosită și de a o aduce într-o condiție în care să arate ca nouă.  Este mult mai eficient, din punct de vedere al costurilor, să recondiționezi o jantă decât să cumperi una nouă, excepție făcând jantele care se află într-o stare avansată de deteriorare, caz în care e mai bine să o înlocuiești decât să o recondiționezi. Indiferent de cât de curat și lucios este autoturismul tău, jantele cojite, ruginite sau uzate pot da un aspect neîngrijit mașinii tale. Împrospătând sau chiar schimbând nuanța acestora îi va da mașinii tale un look fresh demn de admirație. Acest lucru este posibil în doar câțiva pași simpli.

Când este recomandată recondiționarea?

Recondiționarea este recomandată în momentul în care  jantele prezintă urme ușoare sau moderate de uzură. Roțile care au fost crăpate pe partea din față, de-a lungul spițelor sau în interiorul butoiului, de exemplu, nu se pot repara în siguranță sau costul reparării lor este ridicat.

Pentru a recondiționa o jantă, finisajul cosmetic existent este îndepărtat până la metalul gol, pentru a oferi o suprafață complet nouă pentru viitorul finisaj. Pentru jantele mai uzate, aceasta implică repararea oricărei mici deteriorări a formei, roluirea și refinisarea din punct de vedere al aspectului. Janta trebuie apoi să primească foarte repede un strat de grund, deoarece aerul și apa vor începe să corodeze suprafața metalică aproape imediat și chiar un strat microscopic de coroziune va interfera cu modul în care finisajul se lipește de metal.

După ce grundul a fost aplicat și s-a uscat, janta va primi un strat nou de vopsea. Aceasta poate fi vopsită fie clasic, la pistol, prin pulverizarea în straturi uniforme, sau altă modalitate este aceea a vopsirii electrostatice. Indiferent de finisajul exact, la final se aplică un strat de protecție de lac transparent, care este pulverizat pe toate părțile, atât în interior cât și în exterior.

Recondiționare jante Brașov

Dacă doriți să vă recondiționați jantele, pentru siguranță și pentru confort este recomandat să apelați la un specialist în repararea și recondiționarea jantelor. În principiu, clientul, la finalul procedurii, va avea impresia montării pe mașină a unui set de jante noi. Așa procedăm la AutoChelu – Service Premium – oferim un serviciu complet de recondiționare jante Brașov, în urma căruia acestea vor arăta ca noi!

👇 Evitați să pierdeți timpul și gândiți-vă la o investiție inteligentă! 👇

Vezi și

Reparație zgârieturi jante

Cum se pot repara zgârieturile unei jante din aluminiu?

Orice șofer poate confirma asta: oricât de atent ai fi, la un moment dat, tot îți vei zgâria jantele. Se poate întâmpla să iei din plin o groapă pe care ai văzut-o prea târziu, să lovești o bordură în timp ce parchezi sau pur și simplu să vezi o zgârieturi despre care nu știi cum sau când a apărut. Important este ce faci mai departe – cumperi un nou set de jante, apelezi la un kit corector sau mergi la un service care se ocupă cu reparații jante aliaj?

Call Now Button
Trimite mesaj
Bună ziua! Cu ce informații te putem ajuta?