Ne-Am Angajat Să Prioritizăm Siguranța Conducătorilor Auto

Recondiționare Jante

Recondiționare Jante

Service auto Brașov – AutoChelu, lider de piață în domeniul recondiționare jante, își deschide ușile și ne invită la o adevărată experiență despre etapele prin care trec jantele deteriorate până când ajung să își recâștige strălucirea.

Neculai Ciușleanu, manager de service auto premium, are o experiență de 25 de ani în domeniul recondiționare jante și răspunde la cele mai frecvente întrebări cu onestitate și transparență.

De ce au nevoie jantele de recondiționare?

În ceea ce privește domeniul de recondiționare jante, accentul cade întotdeauna pe siguranța conducătorilor auto care vin cu mașina în service-ul nostru. Bineînțeles că suntem interesați de partea estetică, însă cele două aspecte trebuie să meargă concomitent, nu să se excludă spune Neculai Ciușleanu, managerul unui service auto ultra-modern din România.

Sunt conducători auto care tratează cu superficialitate deteriorarea jantelor. Ce le recomanzi?

Jantele unei mașini sunt un make-up cu produse profesionale. Nu doar că înfrumusețează considerabil aspectul automobilului, dar lasă în urmă calitatea pe care niște produse de serie nu o pot oferi. De exemplu, noile tehnologii nu doar că recondiționează janta, chiar o fac durabilă și rezistentă împotriva eventualelor lovituri. Așa că le recomand să aibă grijă de mașina lor pentru că asta aduce siguranță.

De ce să recondiționezi jantele când poți să le înlocuiești?

Primul aspect este legat de costuri. E mult mai ieftin procesul de recondiționare jante decât cel de reînnoire. Chiar dacă jantele mașinii sunt foarte deteriorate, îndoite, zgâriate sau crăpate, tehnicienii din service-ul nostru pot interveni pentru a le reda strălucirea de altădată. Jantele arată ca noi după intervenția noastră și atunci apare retoric întrebarea „de ce să le înlocuiești?”.

Recondiționare Jante

Cât costă recondiționare jante?

Este foarte dificil de standardizat prețul. Acesta variază în funcție de materialul din care sunt realizate jantele, de dimensiunea lor și de multitudinea de operațiuni necesare pentru recondiționarea acestora. Pot să vă spun că la noi la service costurile de sablare pentru un set de 4 jante de oțel pornesc de la 200 lei și ajung până la 1500 de lei pentru vopsirea unor jante de aliaj pe 21-22 Inch. Tariful pentru 4 jante recondiționate prin tehnologia Diamod Cut pornește de la 800 lei și ajunge până la 1500 lei, în funcție de necesitatea și complexitatea șlefuirii. Cel mai potrivit mod prin care poți să afli cât te costă este să vii în service-ul nostru pentru o evaluare. Treaba aceasta este gratuită, rapidă și fără angajamente.

Ce etape se parcurg pentru recondiționare jante?

În atelierul nostru există o procedură standard care se respectă fără excepție. În funcție de necesități, printre operațiuni se numără: sablare, degazare în cuptor, degresare, aplicare filler – strat de grund, vopsea & strat de lac electrostatic, roluire, îndreptare, sudare. La cerere, se pot aplica și culori din gama „candy” care au un efect „wow”. Bineînțeles că folosim tehnlogie de ultimă generație; Diamond Cutting e tot ce trebuie pentru ca jantele să arate ca noi.

Unde poți să îți recondiționezi jantele?

În Brașov, pe Ecologiștilor, nr. 10, la AutoChelu. Pentru mai multe informații, puteți intra pe www.autochelu.ro fie ne puteți scrie pe service@autochelu.ro. În plus, consultanții AutoChelu sunt pregătiți să răspundă la toate întrebările la telefon +40 (761) 677 707.

Vezi și

Vopsire jante Brașov

Recondiționări jante auto: vopsire în câmp electrostatic

Una dintre procedurile la care poți apela atunci când vine vorba despre recondiționări jante auto este vopsirea în câmp electrostatic. O acțiune complexă și cu rezultate pe măsură, tehnologia reprezintă vopsire cu pulberi pentru a conferi jantelor mașinii o înfățișare aparte, o estetică deosebită grație nuanțelor extravagante și diversificate, disponibile într-o varietate de culori ori texturi – lucioase, semilucioase, mate texturate, structurate sau netede.

Call Now Button
Trimite mesaj
Bună ziua! Cu ce informații te putem ajuta?