Recondiționarea jantelor cu ajutorul tehnologiei Diamond Cut

Recondiționarea jantelor cu Diamond Cut

Recondiționarea jantelor cu Diamond Cut

Jantele din aliaj au fost mereu apreciate pentru designul lor deosebit – mulți șoferi aleg să își schimbe total aspectul mașinii prin montarea unor jante din aliaj ce atrag toate privirile. După mulți kilometri rulați, aceiași șoferi ajung să treacă pragul service-urilor pentru operațiuni de recondiționare a jantelor din aliaj pentru că și-au pierdut strălucirea, s-au deformat sau au zgârieturi. Recondiționarea jantelor din aliaj reprezintă prima opțiune a multor șoferi pentru că o înlocuire totală ar însemna o investiție mult prea mare care nu are când să se amortizeze pe șoselele din țara noastră.

Recondiționarea jantelor cu Diamond Cut

Se vorbește din ce în ce mai mult despre recondiționarea jantelor prin tehnologia Diamond Cut. Jantele recondiționate prin această metodă ies în evidență imediat prin aspectul metalic și strălucitor pe care de cele mai multe ori nu îl regăsești nici măcar la o jantă nouă. Există anumite etape prin care trece o jantă în acest proces Diamond Cut, însă este important de precizat că mai întâi de toate, ele trebuie să treacă printr-o verificare minuțioasă și printr-un proces de îndreptare jante aluminiu, dacă prezintă deformări. Practic, această tehnologie presupune tăierea fină a suprafeței jantei – este îndepărtat un strat foarte subțire de aluminiu prin utilizarea unui strung. Această etapă este necesară pentru obținerea unui aspect ca nou a jantei și pentru pregătirea jantei pentru lustruire și finisare. Nu îți face probleme, tehnologia Diamond Cut oferă un control deplin asupra procesului de tăiere. Ulterior, janta este vopsită în câmp electrostatic, iar la final, se aplică un lac de protecție pentru a spori rezistența.

Partea bună este că îți poți recondiționa janta prin acest proces chiar și de trei ori. Gândește-te la câți bani economisești pentru că schimbi aspectul jantelor periodic, în loc să schimbi tot setul de jante cu unul nou. Efectul va fi același – toată lumea te va complimenta pentru noile jante. Doar tu vei ști de fapt care este secretul din spatele lor.

Merită să investești în recondiționarea jantelor cu Diamond Cut?

Tehnologia Diamond Cut nu se învârte doar în jurul aspectului jantelor, ci și în jurul rezistenței și durabilității pentru că pe durata acestui proces, orice mică problemă, deformare, zgârietură a jantei care ar putea să afecteze buna funcționare este remediată. Este important să mergi cu mașina periodic la service pentru verificarea jantelor și pentru prevenirea unor probleme mai grave. Nu uita că jantele reprezintă un element important al mașinii tale și contribuie în mod semnificativ la performanțele mașinii.

Așa că, dacă te gândești să schimbi aspectul mașinii, nu ezita să optezi pentru recondiționarea jantelor cu ajutorul tehnologiei moderne Diamond Cut – rezultatul va fi pe măsura așteptărilor tale, iar după vizita la service, te vei alege atât cu un aspect estetic îmbunătățit, cât și cu performanțe superioare ale mașinii. Cu o singură vizită la service, bifezi două lucruri importante pentru orice șofer. Este adevărat că recondiționarea jantelor prin Diamond Cut este un proces mai scump decât simpla îndreptare a jantelor din aluminiu, însă chiar și așa, vei scoate din buzunar mai puțini bani decât în situația în care ești nevoit să schimbi jantele cu unele noi. Vei vedea că, după recondiționarea jantelor prin acest proces, nici nu te vei mai gândi vreodată să le schimbi cu unele noi!

 

Vezi și

Echilibrarea roților

Echilibrarea roților – procesul minune care îți poate salva mașina

Cu toții am auzit de această procedură necesară atunci când ducem autoturismul la revizia periodică și nu numai. Echilibrarea roților este extrem de importantă. În momentul în care facem o manevră volanului, mașina trebuie să respecte comenzile pentru a nu fi luați prin surprindere. Articolul acesta îți va veni în ajutor cu informații utile pe baza cărora vei putea decide când, unde și cum vei efectua echilibrarea roților.

Call Now Button
Trimite mesaj
Bună ziua! Cu ce informații te putem ajuta?