Un service roți complet pentru mașina ta

SERVICE ROȚI BRAȘOV

În spatele oricărei mașini de succes, pe lângă proprietarul său grijuliu, stă o echipă de profesioniști, în permanență pregătiți să facă față provocărilor diverse din industria auto. Ei sunt cei care dețin ghidul unei bune funcționări a camaradului de nădejde în parcurgerea kilometrilor, respectiv automobilul.

Care sunt semnele prin care mașina ta semnalează probleme?

Procesul de îmbolnăvire al automobilului este similar cu cel al oamenilor. De cele mai multe ori, momentul în care luăm decizia de a cere sfatul unui specialist vine cam târziu, fiind amânat din diferite motive. Se recomandă evitarea acestui obicei, deoarece amânarea unei vizite la service va rezulta, în cele din urmă, cheltuieli mai mari și mai mult timp risipit.

Service Roți Brașov – Prevenția face diferența

În orice ecuație de salvare, cel mai important factor este prevenția. Există o multitudine de cazuri în care un control de rutină dezvăluie problemele chiar din faza incipientă. Așa este și cu mașina. Verificările și reparațiile periodice protejează automobilul, dar, cel mai important, contribuie semnificativ la salvarea vieților participanților la trafic.

Vibrații în volan? Jante deteriorate?

Orice vibrație, moderată sau puternică, la nivel volanului este un semn clar că mașina prezintă probleme tehnice la sistemul de direcție. În plus, jantele deteriorate sau recondiționate în mod necorespunzător îți pot pune în pericol viața atât ție, cât și celorlați participanți la trafic.

În cazul acestor probleme, un service auto autorizat va derula o serie de verificări la anvelope, la alinierea roților, la sistemul de direcție, de suspensie sau la cel de frânare pentru a diagnostica problema. Un service auto competent investește în calitatea serviciilor pe care le oferă prin achiziționarea și folosirea unor echipamente profesionale. Pentru a realiza o diagnosticare ultra-rapidă cu echipamente de top, există Hunter Road Force, echipamente de echilibrat roți de ultimă generație care prezintă numeroase avantaje impresionante. Un astfel de echipament este deținut de service-ul AutoChelu din Brașov, service auto autorizat. Aici totul este axat pe tehnologia avansată, utilizându-se utilaje robotizate, ce elimină erorile umane și micșorează timpii de așteptare, crescând eficiența. De asemenea, service AutoChelu deține și un sistem automatizat de geometrie a roților, unic în România, ce utilizează tehnologia R.E.M.O, contribuind la mărirea gradului de confort și de siguranță cu o precizie admirabilă.

O decizie înțeleaptă pentru camaradul tău de drum

Știm că mașina ta înseamnă mai mult decât un vehicul. Echipa unui service auto cu experiență în echilibrarea roților îți va împărtăși acest sentiment și va face tot posibilul să pună siguranța ta pe primul loc. Îți recomandăm să iei în calcul toate aspectele pe care ți le-am prezentat anterior pentru a lua decizia potrivită atunci când vine vorba despre întreținerea mașinii tale.

👇 Îți dorești un service complet pentru roțile mașinii tale? Poți solicita o ofertă de preț apăsând pe butonul de mai jos! 👇

Vezi și

Vopsire jante Brașov

Recondiționări jante auto: vopsire în câmp electrostatic

Una dintre procedurile la care poți apela atunci când vine vorba despre recondiționări jante auto este vopsirea în câmp electrostatic. O acțiune complexă și cu rezultate pe măsură, tehnologia reprezintă vopsire cu pulberi pentru a conferi jantelor mașinii o înfățișare aparte, o estetică deosebită grație nuanțelor extravagante și diversificate, disponibile într-o varietate de culori ori texturi – lucioase, semilucioase, mate texturate, structurate sau netede.

Call Now Button
Trimite mesaj
Bună ziua! Cu ce informații te putem ajuta?