• Service auto non stop

Despre Noi

Despre Noi

Recondiționare Jante Brașov

Neculai Ciușleanu

Administrator

Contactați-ne

+40 (761) 677 707

MISIUNE, VIZIUNE, VALORI

Recondiționare Jante Brașov

Misiunea

Misiunea noastră este de a deveni un jucător cheie pe piața de recondiționare jante din Brașov și nu numai. Ne dorim să fim un punct de referință pentru toți clienții care caută servicii profesionale în acest domeniu.

Viziunea

Viziunea AutoChelu este de a ne autodepăși, pentru a putea veni în sprijinul cât mai multor clienți. Credem cu tărie că și la noi ,,se poate”, și ne străduim să demonstrăm asta în ficare zi.

Valorile

Valorile noastre ne reprezintă în totalitate, și rămân calitatea, seriozitatea și transparența. Te vom consilia cu privire la autovehiculul tău, și îți vom explica concret ce pași trebuiesc efectuați pentru ca tu să îți recapeți mobilitatea. Îți vom explica pas cu pas tot procedeul de recondiționare jante, astfel încât tu să te simți mereu în siguranță.

MAI MULT

Întrebări frecvente legate de
Recondiționare Jante Brașov

Recondiționare Jante Brașov

Recondiționarea jantelor este un proces care poate include îndreptarea acestora, sudura, sablarea, vopsirea în câmp electrostatic. De asemenea, se poate folosi tehnologia Diamond Cut, pentru o strunjire fină. Nu este nepărat necesar să aveți nevoie de toate aceste proceduri. De aceea, echipa noastră va face o constatare inițială și vă va comunica prețul. 

Diamond Cut este o tehnologie modernă, prin care se finisează jantele mașinii. Este, de fapt, un aparat de strunjire CNC care poate reda, alături de lăcuire, strălucirea finală a jantei. 

Sablarea reprezintă procesul de curățare a suprafeței jantei prin diferite procedee. Sablarea pregătește janta pentru sudură și vopsire în câmp electrostatic.

Pentru a deveni mai buni, cerem feedback constant, atât de la clienți, cât și de la colaboratori și angajați. Acest lucru se reflectă în calitatea serviciilor noastre, și putem spune că avem o clientelă per total mulțumită. Excepții de la regulă există în orice domeniu, și e important să aflăm ce putem face mai bine pe viitor.

Am ajuns, cu timpul, să ne inspirăm colaboratorii, dar și competiția. Suntem mândri de acest aspect. Putem spune că îngredientul secret pentru a ne menține pe o piață în continuă schimbare este pasiunea. Fără pasiune nu ne putem asuma nici un rezultat, și nu putem găsi motivația de a merge înainte.

Trimite mesaj
Bună ziua! Cu ce informații te putem ajuta?
Call Now Button