• Service auto non stop

Diamond Cut Jante Brașov

DIAMOND CUT JANTE BRAȘOV

Ce este tehnologia Diamond Cut pentru jante?

Tehnologia Diamond Cut reprezintă un factor important de stilizare a jantelor mașinii. Ne referim aici, desigur, la jantele din aluminiu, aliaj sau magneziu, și nu la cele de oțel. În procesul de recondiționare jante, procesul Diamond Cut este aplicat la final, înainte de lăcuire. Acesta este, de fapt, un strung CNC care aplică finisaje deosebite jantei. Tot prin această tehnologie, valoarea unei mașini poate crește, datorită jantelor care impresionează. De obicei, producători precum Mercedez Benz și BMW apelează la această tehnologie, pentru a se situa cât mai sus în vânzări și stil. Dar și alți producători, precum Volkswagen și Nissan au început să folosească această tehnologie pentru ultimele modele de autovehicule.

De ce sunt jantele Diamond Cut diferit de recondiționat?

Recondiționarea jantelor care au trecut prin procedura de Diamond Cut se va realiza tot cu acest strung special. Așadar, numai service-urile care dispun de această tehnologie vă pot ajuta. Înainte, prin metodele clasice și strungul clasic, o jantă se putea recondiționa o singură dată. 

Acum însă, prin Diamond Cut, acestea se pot refinisa de două, sau chiar de trei ori. Practic strungul preia un strat foarte subțire din suprafața jantei. O mare atenție trebuie acordată marginilor, deoarece, dacă acestea ajung să fie foarte ascuțite, vor penetra anvelopa și aceasta se va crăpa. 

La AutoChelu, avem un utilaj performant și modern care permite ca janta să își recapete strălucirea originală, chiar dacă a fost inițial avariată sau zgâriată.

Calitate

Recondiționăm orice tip de jantă

Rapiditate

Jantele dumneavoastră pot fi gata între 2 și 5 zile

DIAMOND CUT JANTE BRAȘOV

Costurile operațiunii Diamond Cut diferă în funcție de mărimea jantei, și de condiția în care se află aceasta. Înainte de Diamond Cut, este posibil ca aceasta să necesite alte operațiuni, precum îndreptare sau chiar sudură. Pentru o ofertă concretă, vă rugăm să ne contactați.

În principiu este recomandabil să aveți o programare deoarece astfel vi se va comunica exact și durata de timp în care vor fi gata jantele dumneavoastră. După constatarea inițială, pe care o facem în mod gratuit, veți afla cu siguranță care sunt procedurile exacte de care este nevoie pentru a reda strălucirea inițială a jantelor.

Da! Oferim un serviciu de ridicare a jantelor mașinii dumneavoastră, iar dacă nu locuiți în Brașov și împrejurimi, am creat un serviciu special, numit ,,Caravana Jantelor”. Prin acesta, venim la tine în oraș, ridicăm gratuit jantele  și le aducem în service la noi. Ulterior, le recondiționăm și le readucem acasă la tine!

Te interesează acest serviciu?
Completează formularul de mai jos!


    Trimite mesaj
    Bună ziua! Cu ce informații te putem ajuta?
    Call Now Button