• Service auto non stop

Îndreptare și Roluire Jante

Îndreptare și Roluire Jante BRAȘOV

Îndreptare și Roluire Jante

La AutoChelu, vă punem la dispoziție servicii complete de îndreptare și roluire jante Brașov, cu ajutorul unor utilaje cât mai aproape de ultima generație. Acestea conferă precizie procesului, astfel încât rezultatul final va fi mai mult decât satisfăcător.

Îndreptarea jantelor se realizează cu ajutorul unei metode speciale care, simultan, rulează ambele părți, interioare și exterioare ale jantei, cu ajutorul rolelor fixe și mobile. 

La AutoChelu, îndreptarea ambelor părți se realizează printr-o singură prindere, datorită utilajului profesionist pe care îl avem. Se asigură, astfel, paralelismul planurilor celor două fețe ale jantei. Alte metode mai depășite se folosesc de metoda tatonărilor succesive cu ajutorul pistonului hidraulic. Din păcate, aceste metode nu sunt eficiente, deoarece necesită mai multe prinderi ale jantei pe axul mașinii.

Așadar, v-am convins? Utilajul nostru este rapid, iar operarea, facilă. Astfel, îndreptarea unei jante durează aproximativ 7-8 minute. 

ÎNDREPTĂM ORICE TIP DE JANTE
Jante de aliaj, tablă, magneziu, aluminiu, de orice dimensiune!

Jantele de aliaj au o duritate mai mare decât cele de tablă, de aceea, pentru îndreptarea acestora, se va realiza încălzirea acesteia la temperatură ridicată. Ulterior, după procedura de îndreptare, se va realiza și strunjirea jantei prin folosirea ceasului comparator. La final, porțiunea lucrată se va vopsi.

Pe de altă parte, jantele de oțel, adică cele de tablă se îndreaptă fără încălzire, deoarece acestea sunt mai moi, iar materialul este mai maleabil.

Jante de tablă

Durata îndreptării unei jante de tablă este de 7-8 minute.

Jantă din aliaj

Durata îndreptării unei jante de aliaj este între 5-45 de minute, în funcție de mărimea zonei încălzite.

ÎNDREPTARE ȘI ROLUIRE JANTE BRAȘOV

Deși putem să preluăm jantele mașinii dumneavoastră pe loc, dacă le aduceți în service gata demontate, vă recomandăm să vă programați în cazul în care le doriți gata în aceeași zi. În funcție de volumul de muncă, este posibil să fie necesar să le preluați într-o zi ulterioară.

Jantele deformate aduc cu sine o serie de neplăceri, și anume: puteți începe să simțiți vibrații în volan, iar anvelopele se vor toci mult mai repede, în mod neuniform. De aceea, vă recomandăm să îndreptați jantele care și-au pierdut forma inițială.

Când aduceți jantele la noi, le vom face o constatare. Pentru crăpăturile mai adânci sau alte avarii mai grave, va fi probabil necesar să le și sudăm În orice caz, vă vom informa despre procedurile de care jantele mașinii dumneavoastră au nevoie.

Îndreptare și Roluire Jante

Te interesează acest serviciu?
Completează formularul de mai jos!


    Trimite mesaj
    Bună ziua! Cu ce informații te putem ajuta?
    Call Now Button