• Service auto non stop

Sablare Jante în Brașov

SABLARE JANTE BRAȘOV

Sablare Jante Brașov
Sablare jante Brașov – ce presupune sablarea?

Sablarea este o tehnică prin care se elimină toate impuritățile de la suprafața jantei. De regulă, sablarea în general este de mai multe tipuri, însă la AutoChelu folosim sablarea cu granulație și presiune mică, specială pentru aluminiu și nu numai. Sablarea este necesar să se realizeze în totalitate, pentru a pregăti suprafața jantei pentru operațiunile viitoare. 

Ridicarea jantelor se poate face și de către noi, la locația indicată de dumneavoastră. De asemenea, dacă doriți să le aduceți la noi în service, este ideal ca acestea să fie deja demontate sau să aveți un set de rezervă pe care să îl putem monta la loc. 

Sablarea este procedura prin care pregătim suprafața jantei pentru vopsirea în câmp electrostatic. De aceea, este extrem de important ca suprafața să fie extrem de fină. 

Cum funcționează sablarea?

Procesul de sablare pe care îl realizăm la AutoChelu se realizează cu ajutorul nisipului fin, dar și cu alice metalice. De asemenea, în anumite cazuri, folosim electrocorindon sau alte materiale abrazive granulare. Acestea sunt propulsate cu viteză cu ajutorul unui jet de gaze sau lichide. Astfel, se realizează curățarea suprafeței jantei și pregătirea acesteia pentru procedura de vopsire.

La AutoChelu, sablăm jante de diferite modele și dimensiuni. Echipa noastră are o vastă experiență în domeniul auto, și putem găsi soluții la aproape orice situație. Vă invităm să ne contactați pentru mai multe informații.

Calitate

Recondiționăm orice tip de jantă

Profesionalism

Echipa noastră are experiență de ani de zile în procedura de sablare.

SABLARE JANTE BRAȘOV

Costurile operațiunii de sablare diferă în funcție de mărimea jantei, și de materialul din care este realizată. Pentru o estimare de preț vă rugăm să ne contactați.

Procedura de sablare în general nu se realizează singură. Ea poate fi precedată de îndreptarea și sudura jantelor. De asemenea, după sablare este necesară vopsirea acestora. Vă rugăm să vă programați înainte pentru a evita perioadele mai aglomerate.

Da, ne putem deplasa la locația indicată de dumneavoastră pentru a prelua jantele. De asemenea, prin serviciul special intitulat ,,Caravana Jantelor”, ne deplasăm și în afara Brașovului pentru a prelua jantele clienților și a le recondiționa în service-ul nostru.

Sablare Jante Brașov

Te interesează acest serviciu?
Completează formularul de mai jos!


    Trimite mesaj
    Bună ziua! Cu ce informații te putem ajuta?
    Call Now Button