• Service auto non stop

Sudură Jante în Brașov

SUDURĂ JANTE BRAȘOV

Sudură Jante Brașov

Sudură Jante Brașov la AutoChelu

V-ați confruntat vreodată cu un eveniment rutier? Dacă da, este posibil ca jantele mașinii dumneavoastră să fi suferit anumite avarii. Este posibil să se fi zgâriat sau chiar crăpat. Unele dintre aceste pot prezenta chiar găuri. În majoritatea cazurilor, acestea pot fi reparate printr-o procedură de sudură, în vederea reparației fisurilor apărute. 

Nu este neapărat necesar să achiziționați un set nou de jante sau să vă gândiți la cheltuieli inutile. Este foarte important să vedem dacă janta sau jantele mașinii pot fi reparate în primul rând. De aceea, este bine să ne contactați deoarece noi vom face o constatare inițială, în mod gratuit. Ulterior, vă vom comunica soluțiile și opțiunile pe care vi le putem oferi. 

În cazul în care janta este mult prea deteriorată și există potențiale riscuri în cazul în care se încearcă sudura acesteia, vă vom înștiința. Nu ne dorim, desigur, să punem în pericol siguranța dumneavoastră în trafic.

Care este prețul?

Specialiștii noștri sunt calificați pentru realizarea de servicii de sudură ale jantelor. Putem obține o protecție mărită a suprafeței. De asemenea, se redă totodată și estetica jantei. Mai mult:

  • Plata se face la ridicarea jantelor
  • Aspectul inițial va fi redat într-o mare măsură
  • Putem ridica jantele gratuit de la tine de acasă!
  • Contatarea inițială este gratuită!
Sudură Jante Brașov

Întrebări frecvente legate de serviciul nostru

În cazul în care ați suferit un eveniment rutier, sau pur și simplu jantele mașinii dumneavoastră au suferit avarii, vă invităm să ne contactați!

DA! Efectuăm servicii de ridicare jante din orice locație indicată de dumneavoastră în Brașov și împrejurimi! Iar prin serviciul ,,Caravana Jantelor”, le putem ridica gratuit chiar de la tine din oraș! Contactează-ne să afli cum!

Plata se poate efectua înainte sau la ridicarea jantelor. Vă așteptăm să ne contactați!

Te interesează acest serviciu?
Completează formularul de mai jos!


    Trimite mesaj
    Bună ziua! Cu ce informații te putem ajuta?
    Call Now Button