• Service auto non stop

Vopsire jante în câmp electrostatic

VOPSIRE JANTE BRAȘOV

Vopsire Jante Brașov

Ca în orice alt serviciu legat de jantele mașinii am ales să lucrăm doar cu metode moderne, cât mai aproape de ultima generație. Vopsirea în câmp electrostatic este ideală deoarece este durabilă, de calitate. Ea are o aderență mai bună decât în cazul vopsirii clasice.

Vopsire jante Brașov – Etapele realizării sunt: 

Pregătirea suprafeței metalice

Înainte de orice vopsire, este nevoie să ne asigurăm că janta este deja îndreptată, eventual sudată dacă a fost cazul de avarii mai mari. După aceea, prin degresare, clătire și sablare se va obține o calitate bună a suprafeței. Se asigură astfel baza unei durate lungi de viață. Se elimină și urmele de rugină sau alte coroziuni, după caz, urmând apoi a se realiza procesul de vopsire. Nu toate jantele necesită sudură, sau îndreptare, așadar vă invităm să ne contactați pentru a obține un preț corect pentru ceea ce aveți nevoie.

Vopsire cu pulbere în câmp electrostatic

Metoda de pulverizare a pulberii este, și ea, modernă și eficientă. Astfel, putem obține o densitate mai mare a suprafeței acoperite printr-o viteză mică a aerului. Piesa nu va fi deloc supraîncărcată, iar transferul de pulbere va fi astfel eficientizat. Doar astfel ne putem asigura de calitatea finală după procedeul de polimerizare. 

Polimerizare

Procesul de polimerizare se folosește pentru uscarea pulberii de vopsea pe jantă. Temperatura de polimerizare este controlată printr-o sondă de temperatură. Timpul de polimerizare se stabilește în funcție de tipul pulberii. De obicei, temperatura se situează între 160 și 200 de grade, iar timpul de uscare (polimerizare) este între 5 și 20 de minute. Ulterior acestei operațiuni, este necesar ca janta să fie lăsată la răcit.

VOPSIRE JANTE BRAȘOV

În cadrul serviciului de recondiționare jante, oferim servicii complete de vopsire a acestora în câmp electrostatic, după ce au fost îndreptate, sudate și sablate. Ulterior vopsirii, dacă este necesar, se realizează finisajul prin procedura de Diamond Cut.

Da, este ideal să ne contactați, deoarece procedura de recondiționare per total poate dura între 2 și 7 zile, în funcție de particularități. 

Vopsirea unei singure jante, în sine, nu durează foarte mult, însă pregătirea ei, mai apoi polimerizarea, răcirea, și strunjirea finală (dacă este cazul) – poate dura mai mult de o zi. 

Vopsire Jante Brașov

Te interesează acest serviciu?
Completează formularul de mai jos!


    Trimite mesaj
    Bună ziua! Cu ce informații te putem ajuta?
    Call Now Button